härligt

Idag har jag spenderat dagen med min kompis Emma. Vi satte ute i mer än 2 timmar och prata, super mysigt och det var härligt med höstluft.

brudbukett

 
Vi gjorde våra första brudbuketter förra vecken, super kul. Först var jag lite osäker när dem sa brudbuketter men det gick bättre än vad jag hade tänkt mig. Första bilden ser ni hur det ser ut i vårt klassrum, det är jag som har på mig en svart klänning och vinrödjacka. Nedersta bilden får ni se våra mästerverk. Min är den orange/vita, den som hålls av mig med min vinrödajacka på höger sida som är mer kompakt. Söta Matilda kom med sittandes på bilden!

Svenska

Jag och Hanna älskar svenska.... Letar information om andra världskriget, känns mer som so uppgift!

Solvalla

Hej ! Jag är på väg upp till Stockholm nu, suttit på bussen i 5 timmar och nu är det bara en kvar. Jippi!! Ska kolla på stcc finalen, bloggar mer när jag kommer hem. Ha en trevlig helg!


LYCKA

 
Yaay!!! Dr martens inhandlat, äntligen rätt färg och rätt storlek. Super lycklig!! Något mindre roligt är att det är skolfoto imorgon, uppskattas inte direkt... Imorgon börjar det en ny tjej i min klass. Hon heter Sabina och det ska bli kul att se hur hon är och ser ut. Det är alltid kul när det kommer någon ny. Kanske inte en super rolig dag hon kommer till eftersom det är skolfoto, men våran klassförståndare Ann skulle meddela henne det. Jag skulle dött om jag kom till en ny klass och inte visste att det var skolfoto. Men nu ska jag drömma mig bort med mina skor så får ni ha en trevlig onsdag!!

Hösten kommer

 
Hösten har kommit så fort nu detta året. Själv tycker jag det är bra eftersom hösten är min favorit månad. Det är så himla vackert när löven skiftar färger och faller ner. Och så är det ju super mysigt är det blir mörkare om kvällen och morgonen.

Barnpassning

Leon
 
Åh underbart med lördag. Jag har väntat länge på den här dagen. Idag blir det fest. Det har vart fest de andra helgerna men inte innefest, så det blir kul. Snart ska jag åka till min syster och passa hennes son Love, han är så gullig och det brukar gå bra att passa han. Ni får ha en bra fredag!

broder

 
Ibland så är det kul att få en bild på han.

Prylar

 
Det här är några prylar som är i skolans floristbutik. Det är så mysigt och jag längtar tills jag går i 2:an och får vara  med att sälja i butiken. 
Idag har vi arbetat med 2:orna hela dagen och det var verkligen jätte kul eftersom man lärde sig av dem!

HöstBukett

Va ute och gick och fick en sådan inspiration, så vi gick och köpte blommor och jag fick sätta igång. Så här blev resultatet!!

Go fika

 
Mysig dag hos Vincent! Massa med fika och det uppskatta han verkligen. 

dålig..

Åhh vad dålig jag är på att blogga... men nu ska jag verkligen börja blogga och göra det till en rutin. Skolan har börjat och jag går i 1:an på linjen florist! Så det kommer många bilder på saker jag gör.

RSS 2.0