Nytt år





Kanske inte riktigt världens bästa nyår bild men jaja! GOTT NYTT ÅR!!! Jag hoppas att detta året kommer att bli jätte bra. Mitt nyårslöfte kommer att bli att sluta svära, det låter så himla fult så nu är det dags att jag slutar göra det! Ikväll ska jag till en tjej som heter Malin och det kommer blir kul hoppas jag.. eller det vet jag ju att det kommer bli! Så imorgon kommer bilder på min nyår! :D Gott nytt år igen!!

Jul bomb










Vår Tomte




God Jul

Jag önskar er alla en jätte bra jul med släkt och vänner och god mat och underbara presenter! Jag har fått ett nytt objektiv och jag älskar det!! :D så det kommer komma bilder. Nu på morgonen åker vi till min bror och är där och träffar mina syskons barn, sedan åker jag till min farmor och farfar och äter lunch! Sedan åker vi till mammas släkt hos min moster, kommer bli jätte mysigt!


Porträtt






Gulliga barn!

dansuppvisning

I lördags var jag på dansuppvisning jätte kul!


Jag vill att det ska snöa så man kan gå ut och fotografera för det är det ända jag tänker på. Fast jag vill inte att det ska snöa eftersom jag tycker det är så jobbigt med snö, så jag har lite blandade känslor. Jag blir så arg när det är mörkt när man kommer hem efter skolan för då hinner man inte fotografera så vi får hoppas att det blir fint väder till helgen!

World Aids Day



Ja Idag är det "world aids day" så tankarna går ju till dem som har det! Idag hade jag tänkt gå ut och fota men självklart regnade det och det blev mörkt jätte fort så jag får skjuta upp det till helgen.

RSS 2.0