Gullig katt

Hej och hå! Jag skulle ju som sagt lägga upp bilder på dopet men jag fick feber och kännde mig inte alls kry på att lägga över bilderna till datorn men det kommer snart! För att jag inte ska lämna er lägger jag upp en bild på världens finaste katt!! Vill så gärna ha en sån eftersom de är så fina men jag tål inte katter så det blir inte så lätt. Tjejen på bilden är en kompis som heter Ida var hos henne i lördags på skaldjurs buffe men jag åt chicken nuggets ;) Kräftor och räkor är inte riktigt min grej!

Handen i fokus

Här kommer några bilder med handen eftersom man använder händerna så mycket.
Idag var jag gudmor till min brors son Vincent. Det var jätte nervöst men det blir roligt sen när man är större. Tror jag ska lägga upp lite bilder på det i morgon. Ni får ha en trevlig söndag! :D



taget i vinden

Här kommer några bilder som är tagna i vinden! ;)



RIP




Jag vet att det var ett tag sen jag sa HEJ! Men jag har sörjt för min kamera har gått sönder! :( (har försökt mobil blogga med den nya appen, men den funka inte) Så håll ut kameran när jag får ihop pengar ska jag laga dig. Därför bestämde jag mig för att lägga ut lite bilder. Denna veckan är helt hektisk med massa prov. USCH! Allt kommer på samma gång och det är inte kul.

Ung Utan Pung



Hallå där läsare!! Teatern var jätte rolig! Och inte sådan som jag trodde den skulle va! ;) Det blev gamla bilder men min favorit blomma! Ni får inte glömma Grey's Anotomy ikväll.

Sjukling



Imorse när jag vakna kände jag mig inte sådär jätte pig. Så jag myser ner mig i mina mys-kläder! Hade ont i huvudet, men nu har det gått över så det blir skola imorgon. Och då ska vi titta på en pjäs som heter ung utan pung... Väldigt konstigt namn men vi får la se hur den är. Har märkt att jag gillar mer min sony än min canon! Bilderna har jag reflekterat mot en ipad om ni undrar varför det blir ett så konstigt ljus! Ha en trevlig dag!!

Gymnasieval


Hej! Igår titta jag lite på olika utbildningar till gymnasievalet. Innan har jag varit väldigt inne på att bli arkeolog eftersom jag älskar historia. Dock är det väldigt svårt att bli det här i Sverige. Så jag har gått in på helt andra banor och kan tänka mig bli florist! Jag tycker det verkar som ett jätte roligt jobb så jag får tänka lite på det!

Uppe i gryningen







Idag gick jag upp tidigt för att få med dimman, fast märker att det är lika dimmigt just nu med så det känns lite surt! Igår var jag vid huset och målade. Råkade lägga håret i målarfärgen... MYSIGT!

Från en fotodag med Elin






RSS 2.0