Inspiration



Jag ska snart lägga upp några härliga bilder men jag har tappat min inspiration! Så ni får leva med att det inte blir så roliga bilder!

Julia Och Sandris

Sandra, Julia och jag bestämde oss för att ta lite fina blider. Här får ni se lite hur några blev!





Tjejkväll



Igår var jag på tjejkväll, jätte trevligt men det är det alltid.

Bilden är från när jag fotograferade Julia och Sandra! Egentligen skulle vi bara ta bilder inomhus men jag och Julia stack ut och tog lite bilder på den fina himlen.

Lite bilder från fotograferingen





Min syster och hennes 2 barn Nellie och Love, hon har också en son som heter Filip men han var med en kompis så jag kunde inte fota han!

Mobilblogga

Ett lite kort inlägg så jag kan se om den nya appen funkar! :)



Tandläkar besök




Idag har jag vart hos tandläkarn och spänt min tandställning! Fick en jätte bred stål grej! ;)
Får lite ångest när jag tänker på att vi snart ska välja gymnasielinjen... Jag vet verkligen inte!! Jag byter hela tiden så det är jätte svårt. Tror jag ska läsa på lite så jag verkligen vet. Ha det bra!

Kalas dags

I onsdags fyllde min bror 17 år så nu ska vi ha kalas för han! Utav mig fick han en jack and jones t-shirt och av familjen fick han en iPhone 4 S och en vinterjacka + 500 kr! Här kommer det lite bilder på tillbehör som kommer på kalaset!




Älskar ljuset

Jag brukar inte tycka att det är roligt att ta landskaps bilder men när jag var ute och åkte för några dar sen var jag bara tvungen att stanna för att ta kort på det här. Ljuset var helt magiskt och jag gillar det extremt!

Den här veckan har jag varit väldigt upptagen så jag har inte hunnit att uppdatera bloggen. Jag har haft HÖSTLOV och det har varit jätte kul och skönt att bara slappa ;) Så nu på måndag börjar det igen och jag känner mig inte alls tagad på det men man måste tänka framåt för snart är det jul och det blir så mysigt! Ha det gött!


Dopet

Lite försenad men här kommer bilderna på dopet som jag var fader på! :)

Leon min brors äldsta son

Vincent som jag var fader åt och jag i bakgrunden

Barn som sjunger

Han döps

RSS 2.0