Lov Lov Lov

Åh äntligen har det blivit lov! Har vart så trött så detta är behövligt. Jag hoppas att det kommer hända många roliga saker på lovet. Vet iallafall att jag och några tjejer kommer ha cupcakeskalas, super gott! Fast man blir ju väldigt mätt. Har inte bestämt mig än vilken smak det blir.
Idag har de asfalterat våran uppfart, skönt att ha det gjort! 
Nu ska jag ut och övningsköra, första gången och super nervös!

Blåsigt

Oj vad det blåste idag, trodde jag skulle flygga iväg när jag gick ut och skulle ta kort. Först kome det en regnskur och efter........ SNÖÖÖ!!! Åh det var en sån härlig känsla, längtar extremt mycket efter julen nu. Kommer bli kul när man kan ut och åka pulka och framförallt skridskor!
 
 

Trevlig dag


Ut och plocka

 
 
Jag tror säkert att det är många som inte vill lägga hundratalskronor på en bukett. Men nu på hösten finns det fantastiska vackra färger ute så jag tycker absolut att du borde gå ut och leta. Jag var ute i 50 minuter och plocka men det var det värt. När de kommer in blir de så fina. Och det är ännu roligare när det är blommor ute ifrån för då ser de mer riktiga ut. I blommaffärer finns det alltid färgade blommor och man vet ju inte alltid 100% om blomman man köper är det. Men när man är ute och plockar själv vet man säkert att det inte är det. Det blir höstigt och fint hemma. Det ni behöver är blommor och grönt såklart, en vass kniv, sax eller sekatör. Och något bra band att fästa allt med, julsnöre funkar perfekt.

Snabb bukett

Vi skulle göra en kompaktbukett, så här blev min.

5 år

Gick igenom gamla bilder och hitta denna, haha. Jag skulle vilja va 5 år igen och leka hela dagarna. Och nu är gulliga Leon 5 år! Allt går så snabbt.

En krans

Något som är väldigt fint och lätt att göra är en krans. Du kan ha det på bordet som dekoration eller hänga upp på dörren. Ta en tjock ståltråd i två lager och vira runt med floratejp över. Snurra ihop dem i ändarna. Efter det tar du ståltråd och vira fast med blommor eller vad du vill ha till. Super fina blir dem!

Barnvakt


Idag är jag barnvakt åt Leon, vi körde på att klä ut han. Tusentals roliga bilder!!

Vårbukett...

En härlig vår bukett på hösten sitter aldrig fel!

Kalas

Nu ska jag iväg på kalas till min farfar, han fyller 76 år idag. Den här buketten kommer han få. 

RSS 2.0